Despre mine

Numele meu este Adriana și întotdeauna mi s-a părut o sarcină dificilă să mă descriu în câteva cuvinte sau să vorbesc despre mine, dar voi face un „efort”.

Citatul meu preferat este „să faci din fiecare clipă, clipa cea mai prețioasă cu putință, aceasta este arta vieții”. De la acest citat am pornit când am publicat primul meu blog și anume Clipe Prețioase în care am dorit să împărtășesc micile bucurii ale vieții cu orice i-ar citi paginile. Apoi am decis că articolele despre turism și călătorii merită un blog dedicat lor și numai lor și astfel s-a născut blogul de față, Impresii turistice.

Probabil v-ați dat deja seama că sunt pasionată de turism și călătorii și am început acest blog pentru a povesti prietenilor, cunoscuților și necunoscuților impresiile mele de călătorie, în speranța că astfel, așa un pic, poate îi voi inspira și pe alții să călătorească mai mult și îi voi ajuta cu diferite informații sau sfaturi. Sau poate pur și simplu îi voi inspira să își urmeze visele și să facă mai mult din ceea ce îi pasionează și le face inima să tresalte de bucurie!

Pe acest blog vă puteți aștepta să găsiți în mod deosebit informații despre frumoasa noastră țară, dar și despre vecinii noștrii de la sud de Dunăre, deoarece eu am lucrat și am locuit în Sofia pentru aproape cinci ani. Și evident, despre toate locurile frumoase pe care le voi străbate din întreaga lume!

Pe lângă turism și călătorii, mai sunt pasionată de fotografie și îmi place foarte mult să citesc. Recunosc că scrisul nu se numără chiar printre pasiunile mele, însă mă străduiesc să împărtășesc impresiile frumoase și să transmit și altora un sentiment de bine. 

În rest pot spune că sunt o persoană optimistă și zâmbitoare :)

P.S.: De acum încolo mă găsiți pe ww.adrianka.ro . Sper să ne revedem acolo!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu