sâmbătă, 23 iulie 2016

Fundata: Padina Ursului, cazare la înălțime în comuna aflată la cea mai mare altitudine din RomâniaÎn acest loc cu adevărat minunat am ajuns la începutul lunii iulie și am fost cu adevărat impresionată de peisajele care îți taie răsuflarea în drum spre Fundata, localitatea situată la cea mai mare altitudine din România - 1360m. Iar impresiile frumoase au continuat cu cazarea de la Padina Ursului, o pensiunea cu o arhitectură deosebită, unde se vede atenția proprietarilor pentru cele mai mici detalii, ca să te facă să simți că te aflii într-un loc cald și primitor.

Camera a fost spațioasă, deosebit de curată, unde mi-a plăcut foarte mult mobilierul de fier forjat combinat cu cel din lemn pictat, cu modele întâlnite în trecut în gospădăriile țărănești din Transilvania. Ca să nu mai spun că aveam și un mic balcon cu o priveliște deosebită de unde am putut să fotografiez răsăritul. Bine, întâmplarea a făcut să mă trezesc la ora cu pricina și dacă tot s-a întâmplat am tras și câteva cadre cu peisajul scăldat în primele raze ale dimineții.

Pensiunea poate fi folosită pentru diferite evenimente, eu având șansa de a ajunge aici în cadrul team building-ului companiei. Pot spune că totul a fost frumos, oamenii foarte amabili, mâncarea gustoasă, camera frumoasa și confortabilă, amplasarea deosebită ...ce mai, am numai cuvinte de laudă.

Și cum nu îmi place să mă întind cu vorba, mai ales când am făcut și câteva fotografii, care vor descrie mult mai bine decât cuvintele înșirate de mine, pensiunea Padina Ursului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...