sâmbătă, 7 noiembrie 2015

Pensiunea Happy Day din Sibiu

Cred că am ales pensiunea Happy Day pentru cazare în Sibiu într-o oarecare măsură din cauza numelui. Ca și cum mi-ar garanta o zi fericită. Un alt motiv ar fi că hotelul Sonne la care ne-am cazat ultimele două dăți când am fost în Sibiu era gazda unei nunți, așa că am decis să căutăm un alt loc de cazare. Iar prețul de 100 lei/noapte și poziția centrală au fost celelalte argumente care au definitivat alegerea, când am analizat în fugă opțiunile de pe booking.com . 

De la gară până la pensiune am mers aproximativ jumătate de oră, aceasta aflându-se aproape de centru, imediat ce treci podul peste râul Cibin.Pensiunea Happy Day Sibiu
Recepționera a fost tare drăguță și ne-a arătat mai multe camere pentru a ne alege, așa că nu a trebuit să stăm la mansardă, cum ne avertiza rezervarea efectuată pe booking.com . Camera a fost drăguță, însă cam prăfuită, nu tocmai un exemplu de excelență în ale curățeniei.


Priveliștea de la fereastră dădea în curtea unor vecini, care s-au dovedit a fi proprietari mândri de câini și găini, printre altele. Dar nu am ales pensiunea pentru priveliște, ci pentru promisiunea unei zile fericite! Însă cu geamul închis am amuțit viețuitoarele din ograda vecină, având parte de liniște și pace.

Priveliștea de la geam
Am avut ceva peripeții cu caloriferul, care era încins, însă l-am dibuit și l-am oprit. Altfel ar fi fost saună. Și ar fi însemnat că va trebui să ținem geamul deschis, asltfel având parte întâi de concertul câinilor, iar mai spre dimineață de cotcodăcitul găinilor.

În schimb am dormit foarte bine. Micul dejun ni s-a părut cam scump la 25 lei, așa că am preferat să mâncăm sandvișurile cumpărate din Billa cu o seară înainte, pe care le-am ținut la rece, în minibar. 

Voi unde înnoptați când ajungeți în Sibiu? Dacă cumva aveți o recomandare de cazare, vă rog să o lăsați într-un comentariu. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...