sâmbătă, 1 iunie 2013

Aviația dă senzația ... Clinceni Air-Show 2013!

Ca în fiecare an, de Ziua Copilului (1 Iunie) Aeroclubul României organizează pentru cei mici, dar și pentru cei mari, un miting aviatic de excepție, cu avioane de acrobație, planoare, elicoptere și parașutiști pe aerodromul „Aurel Vlaicu”, de la Clinceni. Dacă nu aveți mașină sau bicicletă, nu disperați căci se poate ajunge și cu microbuzul ce duce spre Cornetu. Acesta vă lasă la intrarea în localitatea Cornetu, de unde mai trebuie mers un pic pe jos până la aerodrom.

Nici în acest an nu au lipsit evoluțiile de excepție, muzica, iarba verde,  și voia bună. Vremea a fost cât se poate de însorită, cu toate că numai ieri ploua cu găleata. Dar de ziua copiilor și a celor cu suflet de copil, nu poate să fie decât vreme frumoasă!

Pentru cei dornici să se înscrie la cursurile de zbor cu motor, planor sau parașutism, e bine de știut că până la vârsta de 22 ani cursurile de zbor sunt gratuite (mai multe detalii se găsesc pe site-ul aeroclubului României). Eu am făcut patru ani de planorism și pot spune că zborul cu planorului este ceva „magic”, pe care trebuie să-l încerci pentru că e greu de descris în cuvinte!

Iar acum vă las în compania câtorva poze mai deosebite și vă recomand cu căldură, dacă aveți posibilitatea să participați la un miting aviatic, să nu ratați ocazia :)

Prin câmp, spre aerodrom

Formație de Extra 300 L

Planoraș IS 28 B2 (dap, am zburat și eu cu așa ceva!)

Viața e roz și roz este lumea toată ...

Mult fum

Parașutiști talentați

Tot planorul face senzația pe cer

Elicopterul și planoarele

IAR 303 Puma

Operațiune de salvare

Zlinuri tricolore la soare

În spirală

Avion la „cheie” :)

Da, aviația dă senzația

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...