sâmbătă, 13 aprilie 2013

TripCommon, aplicația care te ajută să-ți revezi prietenii de pe alte meleaguri!

TripCommon, aplicația care a câștigat anul trecut THack London, își propune să ofere cele mai ieftine destinații comune de vacanță, pentru prieteni aflați în diferite colțuri ale globului. Să zicem că cel mai bun prieten al vostru tocmai s-a mutat în New York, iar un altul la Londra și ați dori să vă revedeți cu toții și să petreceți câteva zile de vacanță. Dacă nu aveți o destinație clară în minte, atunci TripCommon vă vine în ajutor cu cele mai ieftine destinații de vacanță în funcție de dată la care plănuiți reuniunea și poate limita selecția în funcție de continentul ales. Așadar am ales ca orașe de plecare București, New York și Londra, iar ca interval 6-12.09.2013 cu destinația Africa, iar TripCommon a decis că cea mai ieftină destinație ca medie ar fi Cairo. Chiar drăguț, deși poate în prezent nu este tocmai cea mai pașnică destinație.Așadar ia să vedem ce ne rezervă Asia? Putem pur și simplu schimba continentul ales inițial, ceilalți parametrii rămânând la fel.


În Asia cea mai ieftină destinație este Tel Aviv, care precum Cairo, nu se află în cea mai senină perioadă din istorie - deși acolo nu știu dacă a existat cu adevărat o perioadă senină, Israelul fiind o țară măcinată de conflicte cu țările vecine.

Odată ce v-ați ales o destinație, CommonTrip vă pune la dispoziție si posibilitatea de a achiziționa biletele de avion respective, redirecționându-vă către alte site-uri, precum Skyscanner sau Expedia, unde puteți face rezervarea și apoi plăti biletul de avion.

Acum nu vă rămâne decât să vă aruncați un ochi pe site-ul TripCommon și să alegeți unde să vă revedeți prietenii sau rudele de pe alte meleaguri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...