sâmbătă, 27 aprilie 2013

Routehappy sau cum să găsești cel mai fericit zbor!

Routehappy reprezintă un start-up ce dorește să stabilească o nouă generație de metasearch-uri, care îmbină cel mai bun preț pentru un zbor, cu factori ce țin de comfortul și satisfacția călătorilor. Astfel, start-up-ul își propune să ofere utilizatorilor săi, pe lângă lista obișnuită cu cele mai ieftine zboruri pe o anumită rută și așa-ziși „factori de fericire”, care să-i ajute pe utilizatori să aibă o călătorie plăcută.

„Factorii de fericire” luați în considerare se referă la tipul aeronavei, cât de spațios este locul oferit, durata zborului, serviciile puse la dispoziție, mâncarea, prezența wi-fi-ului și nu numai. Astfel fiecare zbor va avea afișat în dreptul său totalul și factorii de fericire care îl diferențiează de celelalte zboruri.

Utilizarea site-ului este intuitivă, designul este plăcut și are avantajul de a transforma căutarea de zboruri într-o sarcină amuzantă, prin mesajele oferite.

Din păcate Routehappy nu oferă si zboruri low-cost, ceea ce îndeamnă utilizatorul în căutare celui mai bun preț să caute și în altă parte. Chiar dacă fiecare dintre noi dorește să transforme călătoria cu avionul într-o experiență plăcută, costul acesteia reprezintă pentru cei mai mulți cel mai important factor de decizie!

Însă Routehappy oferă o modalitate de a diferenția zboruri de linie situate la același preț, pentru a oferi călătorului cel mai bun raport preț-calitate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...