duminică, 17 martie 2013

Tot de la târg ... dar despre tehnologii pentru turism!

Chiar dacă în mare parte Târgul de Turism al României este un loc unde se strang agențiile de turism, unități de cazare și regiunile, pentru a-și promova care mai de care oferta sau atracțiile, strecurate printre acestea puteți găsi și furnizori de aplicații software pentru turism. Cum mă interesează în mod direct acest domeniu, și anume al tehnologiilor pentru turism, am decis să fac o listă a companiilor de acest gen pe care le-am observat la târg. Pentru a nu fi vorba de niciun fel de discriminare, lista va fi ordonată alfabetic:


Booking.com a fost prezentă și în acest an la Târgul de Turism al României. „Gigantul” în rezervări online pentru cazare urmează să deschidă în cursul acestui an un sediu și în București, însă data exactă a acestui eveniment nu este încă sigură.
Polysoft, firmă originară din Cluj-Napoca, care și-a deschis recent un sediu și în București își promovează în cadrul Târgului de Turism aplicația EzTravel, care se recomandă ca fiind o soluție web completă pentru agențiile de turism, fiind mai mult decât un site de turism cu design personalizat, acesta permițând administrarea afacerii într-o manieră rapidă și ușoară. WebGDS este o companie din Cipru care oferă o platformă destinată pe de o parte furnizorilor de servicii turistice, iar pe de altă parte agenților de turism și tur operatorilor. 

Platforma WebGDS poate fi folosită ca punct unic de acces pentru rezervarea camerelor de hotel, închirierilor de mașini și alte servicii turistice. Această platformă oferă informații detaliate cu privire la rezervările realizate, statistici și diferite rapoarte.
WebHotelier se recomandă ca fiind următoare generație de sisteme de rezervări din domeniul hotelier, având deja un portofoliu de 1600 hoteluri afiliate.

Dacă am omis pe cineva, vă rog să mă anunțați, dar doar de acestea îmi aduc aminte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...