joi, 28 martie 2013

Postcrossing. Sau cum să primești vederi din cele mai nebănuite colțuri ale lumii.

Postcrossing este un proiect care permite oamenilor să primească vederi din întreaga lume, dacă la rândul lor trimit vederi în întreaga lume. Procesul este relativ simplu. Pentru început trebuie să îți faci un cont pe platforma Postcrossing, iar apoi să ceri o adresă aleatorie și să trimiți o vedere utilizatorului ce se „ascunde” în spatele adresei respective, urmând la rândul tău să primești o vedere de la un alt utilizator. Și tot așa. Cât mai multe vederi trimise, cât mai multe vederi primite.

Motto-ul site-ului este „send a postcard and receive a postcard back from a random person in the world”. Puteți să vă realizați un profil interesant, la care să adaugați un avatar care vă reprezintă și în care să alegeți ce tipuri de vederi doriți să primiți: cu peisaje, clădiri, tradiții, animale, trenuri , corăbii ... și lista poate continua mult și bine.

Postcrossing oferă utilizatorilor servicii de mail, forum interactiv, blog cu noutăți, posibilitatea de a vedea vederi din întreaga lume și statistici interesante. Din România în prezent sunt 918 utilizatori, cu 55236 vederi trimise și 55993 primite, ceea ce ne situeaza pe locul 35 în topul țărilor prezente pe Postcrossing.


Dăcă vă place emoția de a găsi vederi din întreaga lume în cutia poștală nu vă rămâne decât să vă faceți un cont pe Postcrossing.com!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...