miercuri, 13 martie 2013

Pe strazile Bulgariei, cu StreetView de la Google Maps

În jurul datei de 7 martie 2013, aplicația SteetView de la Google Maps prezintă și străzile din localitățile de pe suprafața întregii Bulgarii. Astfel, puteți vedea locuri pe care le-ați vizitat  sau doriți să le vizitați în această țară, direct din confortul propriei case.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul maps.google.com, să introduceți destinația și apoi să poziționați „micul om galben” acolo unde doriți să vedeți imaginea stradală. Astfel puteți vizita virtual obiectivele turistice din Sofia precum catedrala Alexander Nevski sau biserica Sf. Nicolae.

Catedrala „Alexander Nevski”, Sofia

Biserica „Sf. Nicolae”, Sofia

După ce v-ați familiarizat cu străzile și străduțele Sofiei, puteți vizita orașele din provincie, precum medievalul Veliko Tarnovo, unde puteți călători pe alei pietruite și puteți urca chiar pe ruinele cetății Tsarevets.

Cetatea „Tsarevets”, Veliko Tarnovo

Imediat în apropiere de Veliko Tarnovo, vă puteți pierde prin sătucul rustic, Arbanasi:

Arbanasi

Și dacă vă este dor de mare, vă puteți plimba în liniște pe faleza Mării Negre, prin stațiuni precum Balchik, Sozopol, Albena, Nisipurile Aurii ... și lista cuprinde toate stațiunile de la Marea Neagră de pe litoralul bulgar.

Străduțe Sozopol

Vedere la mare, Sozopol

Așadar, ați prins ideea: puteți călători virtual prin toată Bulgaria ...și nu numai! Google Maps oferă posibilitatea de a vedea imagini de pe străzile multor orașe și localități din cele mai neașteptate părți ale globului, iar în josul imaginilor puteți vedea și când anume a fost realizată ultima actualizare.

Voi pe unde ați vrea să călătoriți, măcar virtual?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...