marți, 29 mai 2012

Clinceni Airshow - 2 iunie 2012

Sâmbătă 2 iunie 2012 pe  aerodromul Clinceni va avea loc o demonstrație aeronautică cu ocazia sărbătoririi zilei internaționale a copilului, iar pentru acest eveniment vor avea loc evoluții spectaculoase ale echipei naționale de acrobație Hawks of Romania , Vulturii Tricolori, aeronave ultraușoare, planoare, parașutiști, balon cu aer cald și aeromodele!
Sper ca vremea să fie frumoasă sau cel puțin să nu plouă ... prea tare, deoarece eu iubesc mitingurile aviatice și tot ceea ce ține de zbor :)
Așadar vă invit pe toți pe aerodromul Clinceni, sâmbătă, începând cu ora 10:00 pentru a petrece o zi deosebită în compania acrobațiile aviatice! și ca la orice eveniment de acest gen, nu lipsesc din „program” micii și berea - asta pentru cei interesați :)


Ca localizare aerodromul Clinceni se află la km 16 pe șoseaua București - Alexandria, 2 km pe drumul lateral dreapta, înainte de comuna Cornetu. Cel mai bine se ajunge cu mașina, dar există și linia pre-orășenească 407, autobuzul putând fi luat de la depoul Alexandria sau un microbuz ce operează pe ruta București - Cornetu - Mihăilești.

Pentru mai multe detalii puteți verifica site-ul oficial al Aeroclubului României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...