joi, 26 aprilie 2012

Zakynthos ... here I come :)

Bine, nu chiar acușica, ci pe la mijlocul lui iunie ... dar ard de nerăbdare să mă ardă soarele pe nisipul fin al plajelor grecești din Zakynthos! și să mă bălăcesc în apa cristalină a mării Ionice! și să mă plimb seara pe malul mării, să mănânc fructe de mare, să fac o mulțime de poze ...

După ce în septembrie anul trecut, am ajuns pe micuța, dar minunata insulă Hydra, am decis că anul acesta trebuie să petrec un sejur pe o insulă grecească ... și am ales Zakynthos! trebuie să recunosc că și factorul preț a fost luat în considerare, dar și frumusețea imaginilor descoperite pe net ... dar și în pozele unei prietene. Așadar am așteptat perioada de „early booking” și am ales luna iunie, când în Grecia deja soarele și apa sunt tocmai bune de plajă (sau cel putin așa am citit ... oricum și numai să-ți clătești ochii cu asemenea peisaje și merită să mergi!), iar prețurile sunt mai reduse decât în celelalte luni de sezon, deoarece am preferat varianta cu avionul, în locul lungii calatorii anevoioase cu autocarul.

Am fost putin dezamagita că cei de la Christian tour nu mi-au raspuns la cele doua mailuri în care îi întrebam despre o oferta găsită pe site-ul lor, dar când aproape că renunțasem am găsit aceași ofertă pe Best Tourism . Aici mi-au răspuns prompt la mail, dar nu mai erau locuri disponibile la hotelul ales ... în schimb au găsit o ofertă asemenătoare ... ca preț, pe care am acceptat-o deoarece în curând se termină perioada de early booking (ține cam până la 5.mai)
Mai multe informații despre aceste oferte charter spre Zakynthos găsiți aici: Christian Tour și Besttourim.ro . Atenție însă la taxele de aeroport care sunt în valoare de 95 euro și sunt trecute separat!

Hotelul „ales” este Pelouzo hotel și evident din imagini pare drăguț și îndeplinește criteriile de selecție - mic dejun inclus și wifi (nu neapărat în camera, dar în zona). Și ca bonus, camerele ar trebui să aibă și un balconaș cu vedere spre mare sau spre munte! Eu oricum mă vad sorbindu-mi cafeaua aici, sub soarele dimineții și minunându-mă de priveliștea faimoasei epave din Zakynthos văzută de sus:


Voi reveni cu detalii după vacanță! dacă cumva aveți recomandări și sugestii de călătorie le aștept cu cea mai mare plăcere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...