marți, 20 martie 2012

Târgul de Turism Romexpo 17.martie.2012

Trebuie să recunosc că de această dată, târgul de turism m-a impresionat plăcut amintindu-mi de ediţiile din urmă cu câţiva ani, din studenţie când târgul era plin atât cu standuri, cât şi cu oameni. Sâmbătă a fost o zi frumoasă de primăvară, însorită, tocmai propice pentru a merge la târgul de turism pentru a-ţi alege destinaţiile de vacanţă. Aşadar soare afară, aglomeraţie la târg, multe standuri frumos decorate, animaţie, broşuri colorate, destinaţii autohtone sau exotice ... oferte pentru Paşti, 1 Mai, litoral ... mulţi oameni interesaţi în găsirea unei oferte propice de vacanţă, dar şi curioşii obişnuiţi care strâng maculatură! De data asta am făcut şi câteva poze, aşa că puteţi simţi atmosfera pozitivă care a înconjurat acest târg - şi care sper să însoţească şi târgurile viitoare. Şi evident la plecare am trecut pe la vânzătorii ambulanţi din curtea Romexpo, de această dată achiziţionând şorici şi miere cu cătină (pe care o recomand cu căldură şi altora, însă subliniez că este cu bobiţe de cătină şi nu din cătină).
2 comentarii:

  1. Eu una ador targurile de orice fel , dar in special cele de turism (fiind domeniul meu de activitate). Anul asta chiar a fost foarte frumos , poate una din cele mai frumoase editii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, a fost una dintre cele mai reusite editii din ultima vreme :)si a contrastat mult, in sensul pozitiv cu editia din toamna :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...