sâmbătă, 3 decembrie 2011

Complex Katarino - Hotel&SPA 4****

Cu ocazia așa zisei petreceri de sfârșit de an de la munca, care a fost mai degrabă o combinație între petrecerea clasică de Crăciun și un team-building muuult așteptat am ajuns la complexul Katarino, care este situat in apropierea localității Razlog, situat la 165km de Sofia și la mai puțin de 7km de Bansko, într-un cadru natural deosebit de frumos. Atât complexul, cât și locația sunt absolut superbe - nu spun că reprezintă o alternativă ieftină pentru evadarea din spațiul citadin, dar serviciile oferite sunt pe măsură.

Chiar daca șederea a fost scurtă, mi-a deschis apetitul pentru a petrece în viitor câteva zile, poate chiar o săptămână într-un complex spa - ce-i drept, voi căuta o alternativă mai ieftină! Pe lângă speciful spa care este destinat relaxării (piscină, saună, masaje și multe altele), astfel de hoteluri îți oferă  o multitudine de alte activități de petrecere a timpului liber. Din ce am vazut în cadrul hotelului Katarino exista posibilitatea închirierii de biciclete sau atv-uri, o sală de bowling, biliard, tenis de masă, teren de tenis de câmp, fotbal și baschet (terenurile de fotbal și baschet sunt oarecum în miniatură, dar oricum ...), loc special amenajat pentru picnic plus posibilitatea de drumeții montane pornind chiar de la ieșirea din hotel.

De asemenea se pot organiza ore de călărie și diferite excursii. Adică pe lângă relaxare, ai parte și de odihnă activă! Și așadar îți poți convinge partenerul de viață și prietenii că merită o astfel de vacanță :)
Hotel Katarino 4****
O parte din exteriorul hotelului
Piscina în aer liber a hotelului
Camera mea și doar a mea
Priveliștea superbă asupra munților Pirin avută din camera mea
Site-ul complexului și mai multe informații găsiți aici. Și da, chiar este de vis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...